Partnership FC Dordrecht en Albert Heijn Van der Poel verlengt tot 2026

Samenwerking op het gebied van gezonder leven, coaching en talentontwikkeling

Albert Heijn van der Poel en FC Dordrecht gaan samenwerken en zich actief inzetten voor een gezondere leefstijl, coaching en talentontwikkeling in Dordrecht en Drechtsteden. Zo zullen er op de jeugdacademie van FC Dordrecht lessen worden gegeven over het belang van gezonde voeding, gaan jeugdspelers van FC Dordrecht spreekbeurten geven over gezonder leven aan scholieren en jeugdspelers van amateurverenigingen. De sportvoeding voor spelers van het eerste elftal wordt door Albert Heijn van der Poel gefaciliteerd en zij gaan als rolmodellen worden ingezet voor gezonder leven.

 

FC Dordrecht gaat haar sportkennis met Albert Heijn delen op het gebied van coaching, talent- en teamontwikkeling. Zo worden er inspirerende workshops en trainingen ontwikkeld voor leidinggevenden van Albert Heijn van der Poel. Zij delen met FC Dordrecht hun kennis, netwerk, diensten en producten op het gebied van gezonder leven. Innovatiemanager Leon Vlemmings: “Albert Heijn van der Poel is al jaren een zeer sterke en betrokken partner van FC Dordrecht. Mooi dat we nu met Energiek Dordt een langdurige samenwerking zijn aangegaan op het gebied van gezondheid, coaching en talentontwikkeling. Het krachtige van dit partnership is het commitment en de overtuiging dat we gedurende de reis naar 2025-2026 er nieuwe ideeën en initiatieven gaan ontstaan en we onderweg met en van elkaar leren.”

Ook Cees van der Poel, directeur/eigenaar van AH van der Poel is erg trots op de verlenging van het partnership. Van der Poel: “Albert Heijn van der Poel is alweer voor het 10e jaar verbonden aan FC Dordrecht en met veel plezier. Met de plannen / het beleidsplan Energiek Dordt, waarover ik een aantal malen met de club en in het bijzonder met Leon heb gesproken, ligt er een mooie route voor de komende jaren naar 2026. Binnen de mogelijkheden hebben we een eerste opzet gemaakt en ik kijk er naar uit om met de overige partners van Energiek Dordt en FC Dordrecht zelf aan de slag te gaan.”

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.