Parkeerkaarten FC Dordrecht

De toeloop naar de Krommedijk op wedstrijddagen is flink toegenomen. Niet alleen zijn er veel meer seizoenkaarthouders maar ook heeft FC Dordrecht meer sponsors naar zich toegetrokken.

Dit heeft als gevolg dat onze parkeerplaats te klein is geworden om iedere auto te kunnen parkeren. Hierdoor zijn we genoodzaakt om een betaald parkeren systeem in te voeren.

Gratis parkeren kan nog wel maar een klein stukje verderop bij het Sportpark Halmaheraplein (te bereiken via het tunneltje onder het spoor).

Het publiek kan voor € 50 euro een parkeerkaart kopen die voor het hele seizoen ( inclusief eventuele bekerwedstrijden ) geldig is. Er worden niet meer parkeerkaarten uitgegeven dan dat er plaats is dus u bent met de aanschaf van deze kaart gegarandeerd van een parkeerplek bij het stadion.

U kunt de kaart aanvragen door een mail met uw adresgegevens te sturen naar info@fcdordrecht.nl of u komt langs bij de administratie ( elke werkdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur).

Wanneer er nog plaatsen beschikbaar zijn dan kunt u voor € 5,- een losse dagparkeerkaart kopen bij de ingang van de parkeerplaats voor de wedstrijd.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.