Pagina AD De Dordtenaar – GA Eagles thuis

Voorafgaand aan elke thuiswedstrijd vult FC Dordrecht een gehele pagina in AD De Dordtenaar. Hieronder vindt u de bijdrage van deze week.

Mooie wedstrijd voor FC Dordrecht

Komende vrijdag sluit FC Dordrecht de eerste helft van de competitie af met de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, van oudsher een favoriet affiche onder de supporters. Een mooie ‘kerstwedstrijd’ waarin Dordt mogelijk zelfs de stap naar de subtop zou kunnen maken, het gat met de nummer vijf van de ranglijst bedraagt immers slechts drie puntjes.

De jonge groep van Theo Bos is aan een goed seizoen bezig en is wellicht nog tot meer in staat, met name in eigen huis is Dordrecht bijna ongenaakbaar. Op basis van mentaliteit en teamgeest toont het elftal zich veerkrachtig en liet het alle topploegen tot nu toe op de Krommedijk spitsroeden lopen. Ook tegen Go Ahead kan de thuisclub bogen op een positieve balans, in de laatste zeven edities hoefde het slechts één maal het hoofd te buigen.

Beauty

Met een wonderschoon doelpunt zette Mawouna Amevor zijn ploeg twintig seconden na rust bij AGOVV op voorsprong. A la Boateng van Milaan speelde de linksachter de bal achter zijn standbeen voor zichzelf vrij om vervolgens met een fraaie krul in de verre hoek het net te vinden. “Voor zulke spelers kom je naar het stadion”, liet een thuissupporter zich ontvallen.

Lopes en Post geschorst

Cecilio Lopes en Danny Post zijn geschorst voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, in Apeldoorn kregen beiden de vijfde gele kaart van dit seizoen.

Kerstgeschenk

Voor aanvang van de wedstrijd zullen de spelers van FC Dordrecht de supporters bedanken voor de steun in het afgelopen jaar. In eigen stadion heeft Dordt in 2011 het publiek vaak van spectaculaire wedstrijden voorzien en is het zelfs al bijna negen maanden ongeslagen en daarvoor verdienen de toeschouwers een bloemetje. Daarbij zullen er wedstrijdshirts in het publiek gegooid worden.

Halve seizoenkaarten

Op de Krommedijk ontaarden de wedstrijden van FC Dordrecht zich steeds vaker in een spectaculair bevochten overwinning. Aantrekkelijk voor het publiek. Daarom zijn er vanaf deze week halve seizoenkaarten te koop. Voor de helft van de prijs voor de rest van het jaar naar het stadion, dat betekent dat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles er gratis bijzit. Bestellen uitsluitend via de administratie: info@fcdordrecht.nl.

Dordt goes international

Cees van der Poel van Albert Heijn heeft FC Dordrecht over de grenzen gebracht. Afgelopen week overhandigde de sponsor twee sets originele wedstrijdshirts aan de leerlingen van de door hem persoonlijk gebouwde school in Boukombe, Benin. “Wie weet halen we hier straks ons eerste talent vandaan”, liet een trotse Van der Poel weten.

Nieuwe sponoren

Afgelopen week heeft FC Dordrecht de bedrijven Drechtwerk Facilitair, Arron Koffie, Uitzendbureau JMH en Slager Automaterialen als nieuwe sponsoren in de Businessclub mogen verwelkomen.

Op televisie

Ook voor uw bedrijf…

De LED-boarding in het stadion brengt sponsoren perfect in beeld op televisie, het is een geweldige manier van reclame maken. Het systeem is heel flexibel in de mogelijke uitingen, aan bijna iedere wens kan voldaan worden. FC Dordrecht heeft nog ruimte vrij op de LED-boarding welke voor een aantrekkelijk tarief verkrijgbaar is. Misschien ook iets voor uw bedrijf…? (kim.vrolijk@fcdordrecht.nl)

FC Dordrecht Stadsbus

Vanaf 1 januari rijdt er een echt FC Dordrecht-bus door de stad. Uitgevoerd in de clubkleuren met logo’s en foto’s, maar er is ook plaats voor sponsoren. Geïnteresseerde kunnen zich nog steeds melden bij Kim Vrolijk op telefoonnummer 078-6130000.

Programma

vr 16 dec – 20:00

FC Dordrecht – Go Ahead Eagles

vr 13 jan – 20:00

FC Dordrecht – Telstar

Jeugd

Programma zaterdag 17 december:

14:30 Papendrecht – FC Dordrecht A1 (beker)
12:00 FC Dordrecht B1 – Alexandria’66
12:30 Willem II/RKC – FC Dordrecht C

Toegangsprijzen

– Oosttribune € 15,00 (€ 11,00)
– Westtribune € 12,00 (€ 9,00)
– Noordtribune € 8,00 (€ 6,00)
– Zuidtribune € 6,00 (€ 4,00)
– Familiekaart € 7,00

De kassa’s gaan om 18:45 uur open.

Voorverkoopadressen

– Primera Crabbehof, Van Oldenbarneveldtplein 20 (WC Crabbehof)
– Primera Richard de Visser, Rechte Zandweg 10a (WC Damplein)
– Tabac & Gifts Rob van Zwoll, Pearl Buck erf 214 (oude WC Stadpolders)
– Cigo Polderman, J.P. Heijeplein 4 (Krispijn)

Wedstrijdsponsor

Pathé.

Voorwedstrijd

Vanaf 18:15 uur kan het publiek zich vast opwarmen met een voorwedstrijd tussen de pupillen van RCD en LRC.

Lees al het nieuws

Op www.fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.