Oud-trainer Hans Verèl overleden

Zaterdag 9 november bereikte ons het trieste nieuws dat Hans Verèl op 66-jarige leeftijd is overleden aan een langdurige ziekte.

De geboren Rotterdammer en oud-voetballer van o.a. Sparta nam in 1990 de leiding over van Epi Drost. Met groot succes! Feitelijk als eerste trainer van Dordrecht’90 realiseerde hij plaatsing voor de nacompetitie en als gevolg van de fusie met SVV promotie.

In het daaropvolgende eredivisiejaar begon hij in de nieuwbakken fusieclub SVV-Dordrecht’90 als technisch manager. Het was zijn taak om in de selectie van 50 contractspeler van beide clubs te snijden en de rust te bewaren.
In augustus nam hij echter al weer plaats op de bank als opvolger van de met SVV meegekomen trainer Dick Advocaat, die niet kon aarden aan de Krommedijk. Ook Hans Verèl maakte dat seizoen in de eredivisie niet af. Met opvolger Han Berger aan het roer werd handhaving in de eredivisie nog wel bewerkstelligd.

Verèl vond later nog emplooi als trainer bij o.a. RKC, Willem II en Fortuna Sittard maar na 2001 keerde hij niet meer terug in de voetbalwereld.

Wij wensen zijn naasten veel sterkte bij het dragen van dit grote verlies.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.