Opening FC Dordrecht fanshop

Zaterdag 19 november 2022 zal als historisch bijgeschreven gaan worden in de geschiedenisboeken van FC Dordrecht. Die dag opent de club een fanstore in de stad: een echte winkel van en voor FC Dordrecht gelegen in het hart van de historische binnenstad. Hoe mooi kan het worden.

Het idee voor een plek waar de club gemakkelijk bereikbaar zou worden ontstond meer dan een jaar geleden gezamenlijk met de nieuwe aandeelhouders. Een plek buiten het stadion in de gezellige omgeving van uitgaand Dordrecht zal een geheel nieuwe uitstraling geven. Een unieke investering waar met veel belangstelling naar uitgezien wordt.

Commercieel manager Soufiane Haddad is nauw betrokken geweest bij de opbouw van dit project: “Voor een club als FC Dordrecht is dit natuurlijk heel bijzonder, maar we zijn ervan overtuigd dat deze fanshop een grote toevoeging kan worden. In de winkel worden geschiedenis en toekomst van onze club samengebracht en is het ook een soort ontmoetingsplek. Ik noem het een brug tussen de club en de stad”.

Voor de fanshop is een prachtig pand aan het Achterom gevonden, schuin tegenover de Albert Heijn en super makkelijk bereikbaar met een parkeergarage voor de deur. “Het ziet er schitterend uit”, aldus Haddad. “Samen met onze partner YasBouw is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de afbouw en inrichting. Ahmed Marguoum is al van jongs af aan supporter van FC Dordrecht en is er nu reuze trots om dit voor zijn club te mogen én kunnen realiseren”.

In de fanshop is een ruim assortiment sportkleding van Capelli te koop, maar vooral een geheel nieuwe collectie clubsouvenirs en fan artikelen. “Het is nog maar een begin natuurlijk. We hopen in de fanshop iets extra’s te bieden voor onze supporters en daarnaast nieuwe belangstellende te trekken. We worden hiermee op een andere manier zichtbaar én bereikbaar”, laat de broer van voormalig FC Dordrecht vedette Illias Haddad enthousiast weten.

Het pand aan het Achterom 95-97 gaat ook commercieel gebruikt worden. “De fanshop biedt volop mogelijkheden, ook voor onze sponsoren die dit zakelijk willen gebruiken voor netwerkbijeenkomsten of presentaties. Met de Dordtse horeca op loopafstand geeft dit uiteraard allerlei nieuwe kansen”. Soufiane raakt niet uitgepraat over de nieuwe fanshop en kijkt reikhalzend uit naar de opening. “Op vrijdagavond doen we dat eerst voor de bedrijven die dit project mogelijk hebben gemaakt en sponsoren die dit ondersteunen, we moeten tenslotte ook aan de exploitatie denken. Op zaterdag gaan we van 11:00 tot 15:00 uur voor het publiek open”.

Om de opening samen met jou te vieren bieden wij jou 10% extra kassakorting aan op deze speciale dag! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven via deze link: https://fc-dordrecht.leadfamly.com/ben-jij-erbij-fanshop

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.