Op bezoek bij een productief Volendam

Morgenavond is FC Dordrecht te gast in het Kras stadion. FC Volendam heeft in de laatste vijf wedstrijden goede zaken gedaan, er werd drie keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld.

FC Volendam kun je terugvinden op de zevende plaats. De afgelopen wedstrijd heeft de ploeg uit Volendam 2-6 gewonnen van Jong AZ. Uit de score valt te concluderen dat de voorhoede op dreef is. FC Dordrecht speelde vorige week gelijk tegen de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks dat onze Schapekoppen op voorsprong kwamen wist Almere City FC helaas terug te komen tot 2-2.

Vorige seizoen hebben wij slechts één keer tegen de Volendammers gespeeld door het vroege staken van de competitie.

Het was een spannende wedstrijd waar beide ploegen aanspraak maakten op de overwinning. Het doelpunt van de Schapekoppen kwam op naam van Fabian de Abreu, die de bal met een corner in het doel schoot. Het doelpunt van FC Volendam kwam op naam van Darius Johnson die dankzij een scherpe voorzet trefzeker was.

Met het resultaat en het vertoonde spel van afgelopen zondag hebben de Schapekoppen laten zien dat er een stijgende lijn in zit. Met in gedachten dat FC Dordrecht het de ploegen die boven in mee draaien altijd moeilijk kan maken zou FC Dordrecht zo maar weer hetzelfde kunnen doen tegen FC Volendam.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.