Ook Josimar Lima (25) terug bij FC Dordrecht

De transfer van Josimar Lima naar FC Dordrecht is sinds vanochtend een feit. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend.

Met Lima, keert opnieuw een bekend gezicht terug aan de Krommedijk. Lima droeg tussen 2011 en januari 2014 al 67 keer het shirt van FC Dordrecht. In de winterstop van het afgelopen seizoen, verruilde de Kaapverdiaanse voorstopper FC Dordrecht voor Al Shaab in Dubai.

Lima, die een transfervrije status heeft, houdt het voetbalavontuur in de Verenigde Arabische Emiraten nu voor gezien. ‘Td’ Marco Boogers is verheugd over de hernieuwde kennismaking met Lima: “Josi is een killer. Fysiek ijzersterk. Een extra slot op de deur en dat is geen overbodige luxe met onze, aanvallende manier van spelen. Hij wist dat we hem graag terug wilden en doordat die wens wederzijds bleek, konden we uiteindelijk snel zaken doen. Het is nu wachten op de vrijgave vanuit de Emiraten, maar dinsdag sluit Josi al wel aan bij de training van de A-selectie.”

De kans is klein dat Lima komend weekend in actie komt in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Al Shaab heeft volgens de FIFA regelementen maximaal 30 dagen om Lima vrij te geven. Boogers: “Maar wij doen er alles aan om dat proces te versnellen.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.