Ook het komende seizoen is SERIS partner van FC Dordrecht

SERIS is één van de grotere beveiligingsbedrijven in Nederland en levert innovatieve oplossingen waarmee haar klanten een veilige en gastvrije omgeving realiseren. Zij ontzorgt haar klanten door een betrouwbare, professionele en maatschappelijk bewuste partner te zijn. Niet voor niets is de slogan  ”We take care!”.

Zij is onderdeel van een groot Frans moederbedrijf dat in meerdere landen in Europa actief is. Eén van de eerste stappen Nederland was de overname van de ANVD en hierdoor heeft zij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligingsmarkt. Dit verklaart ook de bijzondere band die SERIS heeft met de stad Dordrecht, de inwoners en de bedrijven. Dat is ook precies de reden om partner van FC Dordrecht te zijn en daar haar klanten te ontmoeten.

Pieter van den Herik, Operationeel directeur: ”SERIS streeft met haar klanten naar een partnerschap waarin wederzijds voordeel en betrokkenheid een grote rol spelen. Wij voelen ons dan ook goed thuis bij FC Dordrecht en kijken uit naar een boeiend voetbalseizoen met waardevolle ontmoetingen”.

Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden’
FC Dordrecht heeft op 17 november 2021 Energiek Dordt gelanceerd. Een breed gedragen visie en plan voor een duurzame toekomst van het Betaald Voetbal in Dordrecht en Drechtsteden waarin samenwerken centraal staat. FC Dordrecht gaat met de verbindende kracht en impact van het Betaald Voetbal (PWC 2021) meer betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak. We hebben daarvoor een gezamenlijke ambitie gecreëerd die zich richt op energie en vitaliteit: Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.