Ons publiek verdient een overwinning

Vrijdagavond neemt FC Dordrecht het in eigen huis op tegen Telstar.
De nummer dertien van de ranglijst is bezig met een goede reeks waar in de afgelopen vier competitiewedstrijden alleen nipt werd verloren van Jong PSV.
FC Dordrecht staat met twee punten meer twee plaatsen hoger op de ranglijst en wil niets liever dan winnen voor het eigen publiek.

Jeffry Fortes is na zijn twee wedstrijden met Kaapverdië weer terug op de Krommedijk. De international is met zijn team een ronde verder gekomen voor de WK kwalificatie.
Toch is Fortes blij om terug te zijn: “We hebben belangrijkste wedstrijden te gaan voor de winterstop. Wanneer je kijkt naar onze selectie en je kijkt naar onze plek op de ranglijst, dan klopt het niet.
We hebben de laatste wedstrijden onverdiend verloren, dat zit je dwars. Ons publiek verdient een overwinning in eigen huis, ze staan altijd achter ons.”

Wie morgen nog wel afwezig is, is coach Harry van den Ham. De trainer kampt met galstenen en is daardoor voorlopig uitgeschakeld. Assistent trainer Gérard de Nooijer zal zijn taken overnemen.
“We hebben de afgelopen weken veel getraind en veel uitgeprobeerd. De laatste wedstrijd tegen koploper Go Ahead Eagles waren we niet kansloos maar we moeten dan wel scoren.
Telstar doet het goed, zeker vergeleken met vorige seizoenen. We hebben de speelwijze van Telstar geanalyseerd en daarop getraind.
Ze hebben een goede links- en rechtsbuiten, we moeten er morgen dus voor zorgen dat ze niet in scoringspositie komen.“
Over de opstelling laat Gérard nog niks los: “Alle blessures zijn weer geheeld, Arias en Gravenberch kunnen weer spelen. Lima heeft weer volledig mee kunnen doen.
We moeten alleen Matthew Steenvoorden missen, vanwege zijn vijfde gele kaart. De opstelling zit nu een beetje in mijn hoofd maar ik ga dat morgen eerst met de jongens bespreken.”

Vrijdag 20 november 2015 FC Dordrecht- Telstar
Let op: voor de aftrap wordt er één minuut stilgestaan bij de tragische gebeurtenissen in Parijs.

U kunt online zonder extra kosten  e-tickets bestellen of u kunt tot donderdag en vrijdag tot 17.00 uur terecht bij de administratie.
Vrijdag gaan de kassa’s om 19.00 uur open.
Voor deze wedstrijd heeft u geen clubcard nodig.

Foto’s: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.