We gaan met z’n allen naar Limburg

Vrijdagavond staat voor FC Dordrecht de uitwedstrijd bij Roda JC op het programma. Natuurlijk is dat een verre reis, maar voor de échte liefhebber is eigenlijk geen reis te ver. Toch? Lastig op de vrijdag is voor velen het noodzakelijke tijdstip van vertrek, maar ook daar is met een vriendelijke blik in de richting van de baas wellicht nog een mouw aan te passen.

De supportersbus is geboekt en zal richting Limburg gaan rijden. Er hebben zich inmiddels voldoende supporters aangemeld, maar er zijn nog zeker plaatsen beschikbaar. Een bezoek aan het prachtige Parkstad Stadion is ook absoluut de moeite waard. Alleen is Roda na de winst van maandagavond niet meer binnen schootsafstand van onze FC, maar bij een stunt in Kerkrade kan Dordrecht op de ranglijst wel een flink aantal plekken stijgen. Voor slechts € 15,00 inclusief toegangskaartje kan iedereen dit meemaken.

De supportersbus vertrekt om 17:00 uur vanaf het Supportershome. Opgeven kan via inschrijving@fcdordrecht.nl.
Het is ook mogelijk om met eigen auto te gaan, maar da’s natuurlijk lang zo gezellig niet. Opgave ook via inschrijving@fcdordrecht.nl.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.