‘Nog drie keer winnen’

Met twee assists en een fraaie slottreffer zette Lars Veldwijk een dikke streep onder een emotionele week voor hem bij FC Dordrecht, die voor hem begon als bankzitter tegen SC Cambuur, vervolgens bepaald werd door een transfer naar Excelsior en mede dankzij de blessures bij de aanvallers eindigde in een geslaagde basisplek in Maastricht. ,,Ik heb inderdaad een paar woelige dagen achter de rug gehad,” zei Veldwijk na afloop.

,,Op mijn transfer naar Excelsior heb ik ook veel commentaar gehad en dat ging me niet in de koude kleren zitten. Maar ik ben blij dat deze week op deze manier is afgesloten. Het was wel even wennen, dat ik helemaal alleen in de spits moest starten. Bij de eerste en tweede treffer had ik een aandeel en die laatste treffer zat er wel heel lekker in. Ik ben blij dat we met z’n allen zijn opgestaan. Nog drie keer winnen en we staan in de play-offs.”

Ook interim-trainer Virgil Breetveld was uitermate opgetogen. ,,Ik heb zelden zo’n korte wedstrijdbespreking gehouden. We wilden MVV verrassen met onze tactiek en dat is gelukt. Ik heb de jongens voor aanvang op het hart gedrukt om het met elkaar te doen. En er is voor iedere meter gevochten.”

Tekst: Arco Bomgaars
Foto: Martin Berkhout

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.