Nieuws uit de jeugdopleiding

Het gaat goed met de jeugdopleiding van FC Dordrecht. De opleiding telt naast het beloftenteam vier jeugdteams en een voetbalschool waar jonge voetballers de kans krijgen om het maximale uit hun talent te halen.

Verschillende oud voetballers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze talenten. Onder andere Ronald Plaisier, Rachid El Khalifi, Johan Versluis en Rogier Molhoek hebben als voetballer de Dordtse clubkleuren verdedigd en geven nu training op de Krommedijk.

FC Dordrecht is daarom trots op de aanstelling van oud  Dordrecht ’90 speler Edward Sijahailatua als trainer van FC Dordrecht Onder 19. Sinds het begin van dit seizoen combineerde hij zijn functie van assistent-trainer in Leerdam met die van het trainerschap van FC Dordrecht Onder 17. Nu hij de kans krijgt om ook het team Onder 19 te trainen heeft hij zijn functie als assistent-trainer bij LRC in goed overleg neergelegd.

Specialisatietrainer bij de jeugd
Marc Ros-van Dongen heeft het team bij de Jeugdopleiding van FC Dordrecht versterkt. Hij zal wekelijks Johan Versluis ondersteunen bij de individuele trainingen van FC Dordrecht, die op 20 oktober zijn gestart.

Marc is 52 jaar en heeft 18 jaar in Denemarken gewerkt en is in het bezit van de UEFA-A licentie. In Denemarken heeft hij gewerkt als scout voor FC Utrecht en 5 jaar bij de profclub Vejle Boldklub. Hier heeft hij de elite voetbalafdeling onder zijn hoede gehad, daarnaast had hij de leiding over de Deense Voetbalacademie. Marc is gespecialiseerd in techniek- en looptraining en heeft tevens zijn MRT-licentie (Motorisch Remedial Training).

Al met al een schat aan ervaring en zeker een kwaliteitstoevoeging voor onze Jeugdopleiding!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.