Nieuws Seizoenkaarthouders

Beste supporter, trouwe Schapekoppen,

Het is in alle opzichten een bijzonder seizoen. De hoop die we aan het begin van het seizoen hadden om samen met jullie, onze trouwe seizoenkaarthouders, naar de wedstrijden van onze jongens te kijken, is helaas niet uitgekomen. De spelers, staf, bestuur en alle andere medewerkers die normaal gesproken vol overgave en wilskracht elke wedstrijd klaar staan om er weer een mooie avond van te maken, betreuren dit zeer.

We missen jullie ENORM.  Jullie aanwezigheid, jullie steun!

Wachtend op groen licht, iedere periode weer, om jullie erbij te halen in ons stadion. Wij zijn er al maanden klaar voor, het stadion is coronaproof. Aan het begin van het seizoen is dit een aantal wedstrijden gelukt, maar helaas gooit corona nog steeds roet in het eten. We hebben als club extra geïnvesteerd om speciaal voor jullie in de 3de periode wedstrijden te kunnen volgen via ESPN. Velen van jullie hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. We hebben ook veel seizoenkaarthouders blij kunnen maken met het ‘FC DORDRECHT Kerstpakket’, dat wij voor jullie klaar hadden staan bij Albert Heijn Van der Poel. Dank ook aan de andere sponsoren die tegoedbonnen hebben geschonken in dit pakket. Wij hebben hier veel leuke reacties over mogen ontvangen.

Samen strijden, samen winnen!

Veel clubs hebben het lastig, wij ook. We hebben jullie steun hard nodig. Er zijn gesprekken gevoerd met de voorzitter van de supportersvereniging en meerdere vertegenwoordigers van de West- en Oosttribunes zijn benaderd. Hier kwam uit naar voren dat het merendeel van jullie ons wil blijven steunen en af zal zien van compensatie. Daar willen wij jullie enorm voor bedanken. Mocht je jezelf niet herkennen in het bovenstaande? Neem dan contact op via secretariaat@fcdordrecht.nl.

Positief blijven en kijken naar de toekomst, hopend op betere tijden, zonder corona. We willen dan ook graag de seizoenkaarthouders van 2020-2021 compenseren met een ‘presentje’ bij verlenging van uw seizoenkaart volgend seizoen. Met onze shirtsponsor ‘Jartazi’ zullen wij jullie weer trachten te verrassen.

We zullen corona verslaan, maar hebben hiervoor een lange adem nodig. Blijf gezond. Samen komen we uit deze moeilijke tijd. We missen jullie en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in ons mooie Riwal Hoogwerkers Stadion.

Namens alle spelers, staf en bestuur. Dank je wel. Jullie zijn top!

Hans de Zeeuw

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.