Nieuwjaarsgala brengt veel op voor Jeugdopleiding

Dinsdag 16 januari organiseerde FC Dordrecht een nieuwjaarsgala in het Dordrechts Museum. De gasten konden genieten van het culinair gastheerschap van meesterkok Ad Janssen. De avond werd muzikaal omlijst door de kunsten van Crazy Piano’s. Aan het einde van de avond was er een veiling. Kavels als voetbalreizen naar Madrid, Londen en Rome, een witgouden collier, lunches bij het kasteel van Rhoon en restaurant Blanc gingen voor duizenden euro’s onder de hamer.

 
De opbrengst is voor de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler onder de langetermijnstrategie van FC Dordrecht en daarom het goede doel waaraan de opbrengsten van dit gala wordt besteden.

 
het FC Dordrecht Nieuwjaarsgala heeft alle verwachtingen overtroffen. Het gewenste extra budget van € 50 duizend voor de jeugdopleiding is, dankzij de netto opbrengsten van het gala, donaties en de toezegging voor het hoofdsponsorschap, ruimschoots behaald. FC Dordrecht wil daarom alle aanwezigen en partners die geholpen hebben deze avond te organiseren bedanken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.