Nieuwe wedstrijdbal seizoen 2019-2020

De nieuwe Derbystar wedstrijdbal voor het seizoen 2019-2020 maakt tijdens de Keuken Kampioen Play-Offs zijn intrede in het Nederlandse voetbal. De bal heeft een krachtig design met de rode kleur van de Keuken Kampioen Divisie en het patroon van de ‘fearless tiger’ als symbool van de Divisie.

De fans, de spelers, de doelpunten, de strijd om de periodetitels en het felbegeerde kampioenschap: de Keuken Kampioen Divisie is spanning en passie ten top. Een prachtcompetitie die ook komend seizoen weer een bal met karakter verdient. Voor 2019/2020 is het design van de officiële Derbystar wedstrijdbal een ode aan de gretigheid die de competitie zo kenmerkt, met de ‘fearless tiger’ als sterk symbool.

Onvoorspelbaarheid, energie en loyaliteit. Het zit allemaal in het karakter van de tijger én in dat van de Keuken Kampioen Divisie. De levendige kleur ‘fierce red’ sluit er naadloos op aan met als resultaat een machtig ontwerp voor een sterke competitie, waarin om elk punt gestreden wordt.

Marc Boele, algemeen directeur van de Keuken Kampioen Divisie, is blij met de nieuwe Derbystar wedstrijdbal. ‘Het seizoen 2019-2020 is het vijftiende seizoen op rij dat er in de Eerste Divisie met de Derbystar wedstrijdbal wordt gevoetbald en daarom wilden we een unieke bal creëren die bij de fans een trots gevoel geeft over de Divisie.’

De vijftiende editie van de Derbystar wedstrijdbal is een speciale uitvoering van de Brillant APS. Het design is vernieuwd, maar de meest opvallende eigenschap van de nieuwe bal is te zien én te voelen. Dit seizoen bevat de bal namelijk een golfbalstructuur in het oppervlak en dit zorgt ervoor dat de bal nóg beter aanvoelt en nóg stabieler door de lucht vliegt.

Derbystar Brillant APS
De wedstrijdbal van de Keuken Kampioen Divisie is ieder seizoen een speciaal voor de Divisie ontworpen uitvoering van de Derbystar Brillant APS. Het design komt voort uit de intensieve samenwerking tussen Deventrade BV (licentiehouder Derbystar Benelux) en de Coöperatie Eerste Divisie. Trotse partners sinds 2004.

De Brillant Keuken Kampioen Divisie 2019-2020 is vanaf aankomend seizoen verkrijgbaar bij de sportspeciaalzaak en online o.a. via www.sportdirect.com.

Bron: www.keukenkampioendivisie.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.