Nieuwe kledingsponsor FC Dordrecht

FC Dordrecht speelt volgend seizoen in tenues van het Dordtse bedrijf Macron – van der Gijp.

Het sportmerk kleedt momenteel clubs als SSC Napoli, Lazio Roma, Aston Villa, AS Monaco, Real Betis, AZ Alkmaar en Willem II.

Er waren meerdere sportmerken die FC Dordrecht wilden kleden en de keuze voor Macron was daarom een zeer weloverwogen keuze. Het hoogwaardige materiaal, de goede pasvorm én het feit dat Macron – van der Gijp een Dordts bedrijf is, gaf de doorslag. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat we vanaf volgend seizoen in dit A merk spelen.

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het ontwerp die uiteraard het echte Schapenkoppengevoel moet uitstralen. We verwachten in mei/juni de tenues te kunnen presenteren.

Vrijdag werd het sponsorcontract in een volle Brasserie officieel ondertekend door Dick Schalenkamp senior (namens FC Dordrecht) en Cor van der Gijp (namens Macron- van der Gijp). De heren zijn samen goed voor ruim 160 jaar Dordtse voetbalhistorie.

Later op de avond werd het contract nogmaals ondertekend ten overstaan van de pers door de volgende voetbalgeneratie: Ad en René van der Gijp namens Macron – van der Gijp en Ad Heijsman namens FC Dordrecht.

Met deze historische ondertekening kijken wij uit naar een sportieve toekomst met FC Dordrecht en een prettige samenwerking de familie Van der Gijp.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.