Nieuwe keeper voor FC Dordrecht

Voor de tweede seizoenshelft van het seizoen heeft FC Dordrecht zich verzekerd van de diensten van Mike Havekotte. De komst van een nieuwe doelman was noodzakelijk geworden na de operatie van Andries Noppert en het vertrek van Ramon ten Hove.

Mike Havekotte wordt gehuurd van ADO Den Haag en is met zijn 24 jaar bijna groep oudste. “We hebben ook behoefte aan wat meer ervaring in ons elftal”, zegt technisch manager Harry van den Ham die blij is met de kwaliteiten die Havekotte meeneemt. “Achterin zit toch onze achilleshiel en een verdediging begint bij de keeper. Ik ken Mike al vanuit zijn tijd bij FC Utrecht en hij had toen al een persoonlijkheid. Dat hebben we nodig in de groep”.

Via Excelsior kwam Mike Havekotte vorig seizoen bij Den Haag terecht, waar hij tot tweemaal toe het doel in de eredivisie verdedigde. “Ik ben nu blij dat ik bij FC Dordrecht de kans krijg om echte wedstrijden te gaan spelen. Van Tommie Beugelsdijk heb ik gehoord dat Dordt een mooie club is, ik kijk er dus erg naar uit om hier aan de slag te gaan”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.