Bekendmaking trainers middenbouw FC Dordrecht jeugdopleiding aankomend seizoen

Vandaag presenteren wij de nieuwe jeugdtrainers van de middenbouw (JO14, JO15 en JO16) van aankomend seizoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keeperstrainers middenbouw

v.l.n.r. Bianca Oskamp en Remco de Heer (en Leon van Dalen)

Bianca en Remco zijn de twee keeperstrainers van de middenbouw jeugdopleiding van FC Dordrecht. Zij zullen komend seizoen alle keepers van de JO14, JO15 en JO16 gaan coachen en hen zich laten ontwikkelen op voetbaltechnisch gebied.

 

 

 

 

 

Coaches JO14-1

v.l.n.r. Evert van Zoelen en Patrick van Nijnatten (en Leon van Dalen)

Evert van Zoelen komt van Voorschoten’97 waar hij de JO15 trainde. Evert heeft daar zeven jaar lang training geven, waarbij hij bij de JO11 t/m de JO19 alle elftallen heeft doorlopen. Op dit moment zit hij in de afrondende fase van zijn UEFA B diploma. Daarnaast is hij ook nog werkzaam bij Voetbalprimeur en De Voetbaltrainer waarvoor hij tactische blogs en verhalen schrijft.

Patrick van Nijnatten komt komend seizoen over als assistent-trainer van Alphense Boys onder 21. Patrick is in bezit van een UEFA B Youth diploma en hoopt door meer ervaring op te kunnen doen bij een betaal voetbalorganisatie als FC Dordrecht later nog door te kunnen stromen naar de UEFA A Youth opleiding.

 

 

 

Coaches JO15-1

v.l.n.r. Ard Nachtegaal en Hoessin Jouhri (en Leon van Dalen)

Ard Nachtegaal is zelf al voetballer sinds zijn derde bij zijn amateurvereniging VV Wieldrecht, waar hij nu in het eerste elftal speelt. Bij VV Wieldrecht is Ard ook zijn jeugd trainerscarrière ruim zeven jaar geleden gestart. Hij heeft bij VV Wieldrecht veel ervaring opgedaan van de JO9 tot de JO17. Ard is vier jaar geleden aan de slag gegaan bij de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Nu als assistent-trainer bij de JO14, volgend seizoen bij de JO15. Ard is ook nog trainer bij De Voetbalschool.

Hoessin Jouhri is als speler gestart in de jeugdopleiding van Feyenoord en kon hier helaas de overstap naar het eerste elftal niet maken, na een mooie voetbalcarrière bij Zwart-Wit 28, Unitas, Rijsoord en Neptunes, is Hoessin een trainerscarrière gestart. Hij heeft lange tijd seniorenelftallen getraind en dit seizoen traint hij de O14 van FC Dordrecht, komend seizoen gaat hij samen met Ard de O15 coachen.

 

 

Coaches JO16-1

v.l.n.r. Luuk van der Meer en Mark van Leeuwerden (en Leon van Dalen)

Luuk van der Meer komt uit Dordrecht en is met 18 jaar de jongste trainer uit de middenbouw. Hij volgt de opleiding fysiotherapie aan de Avans Hogeschool. Luuk komt als trainer van zijn eigen amateurclub Dubbeldam waar hij zelf ook nog voetbalt. Vanuit Dubbeldam kwam hij bij de voetbalschool van Mark van Leeuwerden terecht en gaat nu starten met zijn eerste jaar als coach van FC Dordrecht JO16-1.

De 33-jarige Mark van Leeuwerden komt ook uit Dordrecht en gaat beginnen aan zijn derde jaar bij de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Voor zijn overstap naar FC Dordrecht was hij actief bij onder andere Sparta en ADO Den Haag. Na twee jaar JO14, gaat hij nu beginnen aan een nieuw avontuur bij de JO16.

 

 

Coördinatoren middenbouw

v.l.n.r. Mark van Leeuwerden en Leon van Dalen

Mark van Leeuwerden gaat naast zijn rol als coach bij de JO16, Leon als coördinator versterken en zal zich vooral richten op het voetbaltechnische gedeelte. Mark zal zich bezig gaan houden met alles wat er binnen de lijnen gebeurd en zal zich gaan richten op het tactische gedeelte.

Leon van Dalen heeft elf jaar gevoetbald bij FC Dordrecht. Sinds januari 2021 is hij coördinator middenbouw en daar plakt hij graag nog een periode aan vast. Leon is hiervoor jeugdtrainer en jeugdcoördinator geweest bij VV Drechtstreek, waar hij ook assistent-trainer is geweest van het eerste elftal.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.