Nieuw vijf jaar Energiek Dordt Partnership MAAT en FC Dordrecht

Samenwerking op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen met MAAT E-Mobility.

FC Dordrecht gaat ook samen met MAAT nieuwe energie creëren. Beide partijen gaan samenwerken op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Met Energiek Dordt werken wij aan een gezonde toekomst voor de club, stad en de regio. Door samenwerking tussen het betaald voetbal, het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties creëren wij nieuwe energie voor Dordrecht en Drechtsteden. MAAT E-Mobility levert binnen Energiek Dordt mooie duurzame mobiliteitsoplossingen met 100% elektrische bedrijfs- en personenvoertuigen. Ook hebben zij al 10 jaar ervaring in het onderhoud van elektrische voertuigen. Wij zijn trots dat we met MAAT E-Mobility een sterke partner hebben verbonden aan Energiek Dordt en zijn dankbaar voor het vertrouwen en commitment met het langdurig partnership van vijf jaar.”

Arjan Maat, algemeen directeur MAAT: “MAAT is blij dat ze met haar divisie MAAT E-Mobility kan aansluiten bij het platform ‘Energiek Dordt’. Middels dit nieuwe platform denkt MAAT haar positie voor wat betreft verkoop, verhuur en service van lichte elektrische bedrijfswagens verder te verstevigen binnen de Drechtsteden. MAAT gelooft in de visie en toekomstperspectief die door FC Dordrecht zijn neergezet en zich de komende jaren verder zullen ontwikkelen. Ook op sportief vlak hopen wij met onze bijdrage dat FC Dordrecht een speler wordt die makkelijk in het linkerrijtje van de KKD kan meedoen en wellicht gloort de Eredivisie. De combinatie van sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en gezelligheid geeft MAAT energie en wij kijken samen met FC Dordrecht uit naar de komende vijf jaar.”

MAAT is een allround multidisciplinair logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland. In 1934 opgericht en uitgegroeid tot een familiebedrijf van formaat dat uw wereld in beweging houdt. Met nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport. Met alle denkbare dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. Met warehousing én een concept voor truckparking. Volledig denkend vanuit fourth party logistics (4PL) en duurzaamheid. MAAT heeft 195 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, ISO 14001, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.