Nieuw shirt FC Dordrecht

Bij de thuiswedstrijd tegen Ajax wordt het nieuwe shirt van FC Dordrecht geïntroduceerd. Een beperkt aantal mogen we zondag al verkopen.

Op de webshop van Macron en in de Macron store worden de shirts vanaf zaterdag 16 mei verkocht.

Waar?
De kassa wordt zondag een tijdelijke shirtverkoopwinkel. Een uur voor de wedstrijd tot een uur na de wedstrijd kunt u hier terecht voor een shirt in de maten M tot en met XL* (zolang de voorraad strekt).

Kortingsbon nieuwe shirt
Heeft u uw seizoenkaart verlengd en gekozen voor de kortingsbon van € 15 op het nieuwe shirt?
Wanneer de seizoenkaart al is betaald dan kunt u op vertoon van uw legitimatie bij de kassa uw kortingsbonnen ophalen. Met de kortingsbon van € 15 kunt u het shirt voor € 45 i.p.v. € 60 aanschaffen.

Overige kortingsbonnen
De kortingsbonnen van Albert Heijn en de korting van €10 op de Macron collectie kunt u zondag ook afhalen wanneer u uw nieuwe seizoenkaart reeds betaald. Wanneer u ze niet ophaalt krijgt u de bonnen per post nagestuurd.

Heeft u uw seizoenkaart nog niet aangevraagd en/of betaald?
Dat kan zondag uiteraard ook nog, u kunt bij de kassa uw formulier invullen en meteen afrekenen. U krijgt dan uw kortingsbonnen meteen mee.
Bij de kassa kunt u contant betalen of pinnen.

De shirts worden het hele seizoen verkocht bij de administratie. Deze is elke werkdag van 9 tot 17.00 uur geopend. Heeft u nog vragen dan kunt u ons mailen via info@fcdordrecht of bellen naar 078-6130000

* Binnenkort komt er een tweede zending met kleinere en grotere maten, u kunt dan elke werkdag terecht bij de administratie.

Foto’s: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.