NAC-supporter houdt zich aan zijn woord!

Twitteraar en NAC-supporter Bertil twitterde in de wat mindere periode van de Schapekoppen dat hij het knap zou vinden als we de 10 punten zouden halen. Hij was er zelfs zo van overtuigd dat hij een kratje bier beloofde als het zou lukken. Mocht het nou net zo zijn dat we door een overwinning op de club van Bertil op 11 punten kwamen. Wij lusten wel wat biertjes en besloten dus om hem te confronteren! Zo sportief als de Brabanders zijn hield Bertil zich aan zijn woord en kwam hij dus langs:

Bertil stel je zelf eens voor en leg even uit waarom we hier zitten?

Ik ben Bertil de Hoon, diehard NAC-supporter. Zo’n vier weken geleden had ik een tweet van Dordrecht de wereld in geslingerd. Waarin ik zei dat ze eigenlijk een belabberd elftal hadden, naar aanleiding van hoe ze destijds speelden en het resultaat wat ook uit bleef. Ik had als tegenprestatie gezegd als ze aan het eind van het seizoen 10 punten hebben dan trakteer ik op een kratje bier. En uitgerekend tegen mijn eigen club NAC Breda pakken ze de volle buit en kwamen ze op 11 punten. Dat is de reden waarom hier ben, om een kratje bier te overhandigen!

Super sportief van je dat je er bent. Het kratje bier werd ook leuk in ontvangst genomen door de groep, er werd gelachen en geapplaudisseerd. Iedereen waardeert het dat je er bent. Nu heb je NAC-Dordt gezien, dus je hebt een iets ander beeld gekregen van hoe FC Dordrecht speelt. Wat zijn jouw verwachtingen van de ploeg, waar kunnen ze eindigen denk je?

Ik denk dat de middenmoot wel haalbaar is voor jullie, plek twaalf of dertien moet wel lukken denk ik.

Hoe ervaar je de prestaties je eigen club NAC?

Met vallen en opstaan. Momenteel zijn de prestaties nog slechter als hier bij Dordrecht hahaha. Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de wereld is omgedraaid.

Met dat berichtje dat je verstuurde, had je verwacht dat wij erop zouden reageren? En dat we nu hier zitten?

Nee, niet zo zeer, natuurlijk heb je wel supporters die erop reageren. Dat FC Dordrecht zelf reageerde is enigszins nog wel een verrassing. En ik vond het dan wel zo sportief om mijn gezicht ook te laten zien!

Dat waarderen wij ook, en wilden wij jou met open armen ontvangen op de club. Hartstikke bedankt en blijf gezond!

Bedankt en jullie ook!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.