MVV op bezoek aan De Krommedijk

Deze vrijdag ontvangt FC Dordrecht MVV Maastricht aan De Krommedijk. Er word afgetrapt om 20:00 uur in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Scheidsrechter Richard Martens heeft de leiding over het duel. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het schakelkanaal van ESPN en is live te volgen via ons twitterverslag.

 

Eunice verpest Matchday 27

Zoals al bekend was de Matchday van afgelopen vrijdag afgelast in verband met storm Eunice. Inmiddels heeft de KNVB al een nieuwe datum aangesteld voor de inhaalwedstrijd. Maandag 14 maart wordt onze wedstrijd tegen TOP Oss ingehaald. Er wordt dan afgetrapt om 20:00 uur.

 

Schapekoppen VS MVV’ke

Voor onze Dordtenaren staat er een aardige klus te wachten deze vrijdag. In het verleden is vaak gebleken dat MVV een sterke tegenstander is. In de afgelopen vijf jaren wist Dordrecht maar één keer te winnen tegen MVV. Dit was op 29 oktober 2019. Het werd toen in Dordrecht 3-1, hierdoor gingen de Dordtenaren een ronde verder in de beker. Maar kansloos zijn de Schapekoppen zeker niet komende vrijdag. Als we de vorm van beide clubs vergelijken zien we dat FC Dordrecht redelijk presteert op het moment. Van de afgelopen vijf wedstrijden won FC Dordrecht er twee, speelde het tweemaal gelijk en verloor het één keer. MVV daarentegen verloor vier keer en won één keer. Voor de voetballiefhebber is dit duel tussen de nummer 19 en nummer 16 van de ranglijst dus een interessante!

 

Wielzen blikt vooruit

Jeraily Wielzen blikt vooruit op de wedstrijd tegen MVV. Daarnaast vertelt hij over zijn ervaring in het eerste elftal na het tekenen van zijn eerste profcontract. De jonge vleugelspeler is bezig aan zijn eerste seizoen in het eerste elftal van trainer Michele Santoni. Wielzen speelde tot nu toe 409 minuten in 16 wedstrijden. Hij viel voornamelijk in maar startte ook twee keer in de basis en speelde toen de volledige 90 minuten. Wil je het hele interview zien? Klik dan op de video hieronder!

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.