MVV- FC Dordrecht

Vrijdag 25 september reist de selectie van FC Dordrecht naar Maastricht. In de achtste competitiewedstrijd van de Jupiler League treffen de Dordtenaren de nummer zeven van de ranglijst, MVV.
Het was een drukke voetbalweek voor beide ploegen. Afgelopen dinsdag stond namelijk ook nog de tweede ronde van de KNVB Beker op het programma. Waar FC Dordrecht met 2-0 won van de amateurs van SC Feyenoord moest MVV het onderspit delven tegen vv Capelle. De Limburgers zullen dus gebrand zijn op een sportieve revanche na de blamage in de strijd om de beker.
Gérard de Nooijer blikte (in plaats van de met keelonsteking kampende van der Ham) vooruit op de wedstrijd: “Ik heb MVV zien voetballen in de bekerwedstrijd tegen Capelle, ze hebben een goed middenveld, twee aanvallende backs en willen graag voetballen. Maar wij gaan niet afwijken van ons spel, bij winst kunnen we een gat slaan met de concurrentie.”

Verder liet de assistent trainer weten qua opstelling geen verrassingen te verwachten.
Buiten de geblesseerde Geert Arend Roorda (kuitbeen) en Ibrahima Touré (niet fit) is Josimar Lima morgen niet aanwezig in de Geusselt.
Lima heeft deze week een kijkoperatie ondergaan in zijn knie waaruit bleek dat hij last heeft van een stukje kraakbeen. De verwachting is dat hij 2 tot 4 weken nodig heeft voor herstel.

De Supportersvereniging laat een bus rijden naar MVV. U kunt zich hiervoor nog opgeven in het Supportershome op donderdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur of vrijdag om 16.30 uur.
De bus vertrekt om 17.00 uur.
Kosten voor reis en ticket: € 27,50/ €22, 50 (t/m 14 en 65+)

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.