MVV en FC Dordrecht blijven steken op 1-1

FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg van interim-trainer Virgil Breetveld was lange tijd de betere ploeg, maar in de slotfase zat er uiteindelijk niet meer in dan een punt.

Voor rust kwam het eerste gevaar van de thuisploeg, in de persoon van Prince Rajcomar, maar vervolgens kwamen de Dordtenaren beter in het duel. Wouter de Vogel vond het zijnet en Cecilio Lopes mikte naast. De spits kreeg vervolgens nog een mogelijkheid en ook De Vogel had de openingstreffer op zijn schoen. Hij vond doelman Job Bulters op zijn weg.

Ook in de tweede helft was FC Dordrecht beter. De beloning volgde na dik een uur spelen. Lopes werkte de bal binnen na knap voorbereidend werk van Jeffrey Rijsdijk: 0-1. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want twintig minuten voor tijd maakte Lance Voorjans gelijk: 1-1.

In de hectische slotfase had het vermoeide FC Dordrecht moeite om op de been te blijven, maar MVV verdiende zeker niet meer dan een punt en kreeg dat ook niet.

FC Dordrecht is gezakt naar de achtste positie van de eerste divisie.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.