Mourik en FC Dordrecht verlengen het partnership met 4 jaar

Duurzaam partnership met Energiek Dordt.

Mourik: Wereldspeler en familiebedrijf in één.
Mourik behoort bij de grotere zelfstandige familiebedrijven van Nederland. Een B2B-dienstverlener op het gebied van infrastructuur, industriële diensten, utiliteitsbouw en catalyst handling. Mourik staat voor een gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Innovatiekracht, ondernemerszin, en hardwerkende, competente en betrokken medewerkers maken Mourik tot een toekomstgericht bedrijf.

Kees Jan Mourik, CEO en bestuursvoorzitter: “Wij dragen FC Dordrecht al jaren een warm hart toe waarbij sportiviteit en doorzettingsvermogen goed aansluiten bij onze manier van werken”.

Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden’
FC Dordrecht heeft op 17 november 2021 Energiek Dordt gelanceerd. Een breed gedragen visie en plan voor een duurzame toekomst van het Betaald Voetbal in Dordrecht en Drechtsteden waarin samenwerken centraal staat. FC Dordrecht gaat met de verbindende kracht en impact van het Betaald Voetbal (PWC 2021) meer betekenen op sportief, maatschappelijk en economisch vlak. We hebben daarvoor een gezamenlijke ambitie gecreëerd die zich richt op energie en vitaliteit: Energiek Dordt. ‘Samen nieuwe energie creëren’.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.