Morgen in de krant

De Volkskrant komt zaterdag met een uitgebreid artikel over FC Dordrecht. Verslaggever Iwan Tol en fotograaf Klaas Jan van der Weij volgden de club gedurende bijna drie dagen. Het levert een mooi verhaal over FC Dordrecht en de gang van zaken op de Krommedijk.

Tol weet op een innemende manier door te dringen tot het kloppend hart van de Schapekoppen. Absoluut de moeite waard om te lezen en een uitstekende landelijke publiciteit voor FC Dordrecht.

Maar morgen is er wellicht nog veel meer goed nieuws over FC Dordrecht in de kranten te lezen. Vanavond wordt immers de allesbeslissende wedstrijd tegen Almere City FC gespeeld. In de catacomben van het stadion wordt met spanning uitgekeken naar deze ontmoeting, er valt immers een prijs te verdienen: Winst op de ploeg van oud-Ajax doelman Fred Grim levert de laatste deelnameticket aan de Jupiler League Play-Offs op.

De wedstrijd is een finale die een emotioneel bewogen seizoen zal kunnen bekronen. Virgil Breetveld kondigde aan dat een overwinning het enige zal zijn dat telt. Daar zal dus ook voor gespeeld gaan worden.

Breetveld beschikt vanavond over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Stef Doedée zal op het wedstrijdformulier ontbreken, de doelman liep deze week op de training een hamstringblessure op. “Het leek wel of ik neergeschoten werd. In eerste instantie dacht ik dat er een ‘sniper’ in de bosjes zat”, doet Doedée het onfortuin met een grap af.

De blessure komt precies een paar dagen nadat Warner Hahn zijn rentree in het eerste elftal maakte, de keepers hebben daarmee stuivertje gewisseld op de absentielijst. “Warner is gelukkig weer fit en dat is goed voor de club. Ik zal mijn laatste wedstrijd in het profvoetbal nu vanaf de tribune moeten bekijken”, aldus Stef Doedée die zijn carrière vanaf volgend seizoen voortzet bij de amateurs.

Vanaf acht uur zal met het sterkst mogelijke elftal voor de zege op Almere gegaan worden. Dat kan een mooie avond op de Krommedijk gaan worden. De kassa’s van het stadion gaan om kwart voor zeven open.

Lees ook: voorbeschouwing op de website van Almere City FC.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.