Mooi slot van zwaar seizoen

“Vrijdag gaat het gebeuren. We rekenen erop dat iedere voetballiefhebber ons komt steunen”, aldus een enthousiaste Ad Heijsman. “We hebben een emotioneel jaar achter de rug, maar dat kunnen op een mooie manier afsluiten. We hebben de Play-Offs binnen handbereik en daar gaan we voor!”

FC Dordrecht staat op de negende plaats in de Jupiler League, een plek die een ticket verschaft tot de promotieronde naar de eredivisie. Winnen tegen Almere City FC betekent sowieso plaatsing voor het voetbaltoetje, maar zelfs bij andere scenario’s zal een feest vrijdagavond op de Krommedijk mogelijk zijn.

“We hebben het in eigen hand en zullen het ook op eigen kracht afmaken. Het is een moeilijk jaar geweest, maar we hebben onze rug recht gehouden en vele zaken overwonnen. Nu kunnen we onszelf en de supporters belonen. Het gaat een prachtige avond worden, de finale van het seizoen met een prijs die we kunnen winnen. Het bereiken van de Play-Offs zal een geweldige prestatie van de club zijn”, aldus Ad Heijsman.

Maandagochtend werd er hard getraind door de selectie die erop gebrand is die Play-Offs te bereiken. In de aanloop naar deze belangrijke wedstrijd staat er dus ook op Koninginnedag een training op het programma.

Foto-art: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.