Michele Santoni haalt Sirio Barone en Remy Balistreri aan boord

Energiek Dordt Partnership Si Barone en Ontdek Dordrecht tot 2026

FC Dordrecht, Si Barone en Ontdek Dordrecht gaan samenwerken om Dordrecht nog meer te laten beleven, ontdekken en (er)varen door mensen.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “De rondvaarten van Si Barone en de stadswandelingen van Ontdek Dordrecht zorgen voor een prachtige beleving van onze stad. Daarnaast zijn zij beide sterk verbonden met ondernemers in de stad en werken zij met hen samen. Met Energiek Dordt werken wij aan een gezonde toekomst voor de club, stad en de regio. Door samenwerking tussen het betaald voetbal, het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties creëren wij nieuwe energie voor Dordrecht en Drechtsteden. Met de verbindende kracht van het betaald voetbal als groot populair sociaal netwerk van 8,2 miljoen liefhebbers. Dit partnership voor vier jaar raakt de kern van waar wij in geloven; samenwerken.”

Sirio Barone en Remy Balistreri: “Wij willen dat bezoekers de verborgen parels in de prachtige historische binnenstad van Dordrecht ontdekken, zowel vanaf het water als op het land. Wij geloven in samenwerkingen met partners, zoals Energiek Dordt en lokale ondernemers, om bezoekers een optimale beleving in de stad aan te kunnen bieden. Met onze nieuwe ticketshop Ontdek & (Er)vaar aan de Voorstraat 237 willen we nog zichtbaarder worden voor inwoners en organisaties in de stad. Ons doel is bijdragen aan een betekenisvolle, hoogwaardige en duurzame toeristische sector in Dordrecht. De samenwerking met Energiek Dordt sluit perfect aan bij die doelstelling”

https://youtu.be/ue7XoUZw2Mk

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.