“Met de focus op kleding zijn wij meer dan een kledingwinkel”

In de loop van de eerste seizoenshelft mochten wij een aantal nieuwe partners verwelkomen. Eén daarvan is Concept 27, de sponsor van de vrijetijdskleding voor de selectie en staf van FC Dordrecht.

“Met de focus op beleving, is Concept 27 meer dan een winkel. Wij willen dat onze klanten zich thuis voelen en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens een bakkie koffie kan er een broek vermaakt worden. We zijn er voor iedere doelgroep en we denken mee in de portemonnee. We leveren goede kwaliteit voor een gepaste prijs.”

Aan het woord is Ruud Burnet, eigenaar van diverse ondernemingen, waaronder kledingwinkel Concept 27. “Destijds kwam de oude eigenaar van de winkel naar mij toe. Hij vroeg mij of ik een garantiebewijs wilde kopen. Ik werd nieuwsgierig, maar zag meteen dat de financiële problemen groot waren. Toch zag ik iets in de onderneming om mee door te gaan en ben ik de uitdaging aangegaan. In het begin hebben we een jaar in het oude pand gedraaid, maar dat was niet rendabel. Uiteindelijk zijn we naar deze locatie verhuisd en dat loopt vooralsnog zeer goed.” Aldus Burnet, de enthousiaste eigenaar van Concept 27 die naast zijn ondernemerschap ook fulltime vader is van twee kinderen van vijf en acht jaar.

“Met Concept 27 onderscheiden wij ons in het feit dat wij naast volwassenen ook jongeren kunnen kleden. We hebben echte streetware labels. Tieners kunnen vaak niet slagen in deze omgeving. Wij bieden hen wat stoerdere labels, maar kunnen hen ook netjes en casual kleden. Naast de jongeren en volwassen kleding hebben we ook een kinderafdeling. Het hele gezin kan dus bij ons terecht. Neem wat te drinken, kijk wat rond, vraag gerust om hulp en voel je thuis in onze winkel.”

Tijdens de eerste seizoenshelft mocht FC Dordrecht de Dordtse winkel verwelkomen als nieuwe partner. Zowel de selectie als staf werd voorzien van nieuwe vrijetijdskleding. “De samenwerking bevalt ons vooralsnog goed. We begonnen met het kleden van de spelers en wat stafleden en dat is uitgebreid met onder andere de radiokamer. De outfit voor de selectie hebben we zorgvuldig samengesteld. Ik denk dat de spelers nu een outfit aanhebben die zelf ook aan zouden trekken voor een casual gelegenheid. Daarnaast is de kleding representatief voor de doelgroep en voor hun eigen imago. De groene kleur van de trui past ook goed bij de club.”

Voor de supporters heeft de winkel een leuke aanbieding. Supporters van FC Dordrecht kunnen met hun seizoenkaart 15% korting krijgen op hun aankopen bij Concept 27. Een extra leuke reden om de winkel eens te bezoeken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.