Mendes Rodrigues versterking voor FC Dordrecht

Vandaag heeft Garry Mendes Rodrigues zich bij de selectie van FC Dordrecht gevoegd. De middenvelder wordt dit seizoen van ADO Den Haag gehuurd.

Mendes Rodrigues is een snelle, aanvallende middenvelder die zowel rechts als centraal uit de voeten kan. Deze zomer tekende hij, afkomstig van FC Boshuizen, zijn eerste profcontract dat hem voor twee jaar aan ADO verbindt, maar afgelopen seizoen trainde hij al mee met de selectie van Maurice Steijn. In de winterstop mocht hij zelfs mee op trainingskamp naar Spanje.

In Dordrecht pakt Mendes zijn kans om zich verder te ontwikkelen en aan zoveel mogelijk speeltijd toe te komen.

“Dit is de eerste nieuwe speler die van ADO overkomt”, zegt technisch manager Marco Boogers. “We zijn nog in gesprek over nog twee of drie spelers, maar ik wil wel de juiste voor FC Dordrecht halen”.

Boogers is tevreden over de samenwerking met de eredivisieclub. “Met Tommie Beugelsdijk en Kevin Tano begint het zijn vruchten af te werpen. Voor ons is het vooral zaak dat wij op een goede basis betere spelers naar Dordt kunnen halen. Garry Mendes Rodrigues is daar weer een voorbeeld van”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.