Meld je nu gratis aan voor het online pokertoernooi van FC Dordrecht

Op woensdagavond 9 februari organiseert FC Dordrecht in samenwerking met haar nieuwe partner GG Poker een online pokertoernooi. Op deze avond, die van ongeveer 20.00 tot 23.00 uur duurt, kunnen leuke prijzen worden gewonnen. Inschrijving voor het toernooi is geheel gratis! Deelname is voor 18 jaar en ouder. 

 

GGPoker stelt voor deze geweldige avond een prijzenpot van maar liefst $1.500,- ter beschikking. Daarnaast zijn er ook nog leuke extra ‘FC Dordrecht’-prijzen te winnen. Word je eerste? Dan win je een VIP arrangement voor twee personen voor FC Dordrecht-FC Volendam op 29 april 2022. Als je tweede wordt, ontvang je een gesigneerd wedstrijdshirt. De nummer drie wint een halve seizoenkaart en de nummers vier, vijf en zes ontvangen een ticket voor een wedstrijd naar keuze in het huidige seizoen. De nummers zeven en acht ontvangen gesigneerde keepers handschoenen van onze keeper Liam Bossin. En als laatste krijgt de nummer negen een deurmat van FC Dordrecht.

 

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan het online pokertoernooi van FC Dordrecht? Meld je dan hier eenvoudig aan. Na je inschrijving ontvang je van ons op 8 februari een instructiemail met informatie over hoe je kunt meedoen.  Registreer je hier voor het online pokertoernooi van F.C. Dordrecht.

Wil jij (nog) meer over poker te weten komen? GGPoker stelt een handleiding van de GGPoker School beschikbaar, zodat jij alles kunt leren over poker. Bekijk de Poker School

 

GGPoker

GGPoker is een van ‘s werelds grootste online poker rooms, met spelers van over de hele wereld. Het biedt een scala aan innovatieve spellen en functies allemaal ontworpen om poker leuker te maken dan ooit tevoren. In 2020 organiseerde GGPoker het WSOP Online Main Event, dat in het Guinness Book of World Records staat als Pokertoernooi met de grootste prijzenpot ooit. GGPoker is hoofdsponsor van de WSOP in Las Vegas, en van de WSOP Europe in Rozvadov, Tsjechië. Nederlanders kunnen zich via het GGPokerplatform kwalificeren voor deze evenementen.

Klik hier en schrijf je nu in voor het online pokertoernooi!

 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.