Marko Maletić: onze nieuwe spits

Waar we op zoek naar waren hebben we vast weten te leggen: onze nieuwe boomlange (1,96 meter!) en kopsterke spits, Marko Maletić, gehuurd van KSV Roeselare voor 1 jaar. En daar zijn we heel blij mee!

 

Marko is Jeugdinternational van Bosnië Herzogowina, geboren op 25 oktober 1993 (24 jaar) in Belgrado. Broer van Stefan Maletić. Hij heeft al gespeeld voor Excelsior dat hij in 2016 verruilde voor Lommel United. Op dit moment staat hij onder contract bij KSV Roeselare, de Belgische club waarvan wij hem voor een jaar huren. Binnenkort ondertekenen wij zijn contract, ondertussen sluit hij zich zaterdag 21 juli al aan bij onze selectie in Den Helder.

 

Marko speelt het liefst als centrumspits, de positie die hij als jeugdspeler ook al innam bij VVL, De Graafschap en FC Utrecht voor hij in 2012 door VfB Stuttgart vastgelegd werd. Daar debuteerde hij op 25 augustus 2012 in het tweede team, in de 3. Liga tegen SpVgg Unterhaching. In het seizoen 2013/14 speelde hij op huurbasis voor FC Oss, in de Eerste divisie.

 

In 2014 ging hij naar Excelsior waarvoor hij zijn eerste eredivisie wedstrijd speelde, een jaar naar Telstar en nu…FC Dordrecht! Wij hebben veel fiducie in deze talentvolle spits en vertrouwen samen met hem op een doelpuntrijk seizoen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.