Maandag beslissing over nieuw stadion

De kans is groot dat er maandag eindelijk een beslissing valt over het nieuwe FC Dordrecht stadion. Gemeente en de club zullen die dag met elkaar in gesprek gaan, maakte de Dordtse sportwethouder Rinette Reynvaan zaterdag bekend.

FC Dordrecht hoopt dat er maandag groen licht wordt gegeven voor de bouw van een nieuw stadion bij de kruising van de N3 en de provincialeweg. Begin oktober vertelde Dordrecht-voorzitter Ad Heijsman goede hoop te hebben op de komst van het nieuwe stadion: ,,Ik ben nu zes jaar bezig, in november 2004 was het eerste gesprek. En er zijn sindsdien twee locaties afgekeurd,” verzucht de preses van FC Dordrecht. ,,Ik hou het maar op ‘driemaal is scheepsrecht’ want ik kan me niet voorstellen dat dit plan wordt afgekeurd.”

De KNVB is in ieder geval voor de bouw van het stadion. ,,Als je als club een stap hoger wilt, dan begint dat met een nieuw stadion,” vertelt directeur Michael Van Praag. ,,Zonder uitzondering is dat wat de ervaring ons leert. Je zou denken dat je moet investeren in spelers, maar dat is eigenlijk pas stap twee.”

Bron: RTV rijnmond

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.