Laatste thuiswedstrijd van dit seizoen

FC Dordrecht speelt op vrijdag 29 april thuis tegen FC Volendam. Het is de laatste thuiswedstrijd van dit Keuken Kampioen Divisie seizoen. De arbiter van dienst bij dit duel is Robin Hensgens. Hij floot dit seizoen tweemaal eerder een wedstrijd van de Schapekoppen. Er wordt afgetrapt om 20:00 aan de Krommedijk. De Schapekoppen hebben jullie steun dus nog één keer nodig in eigen huis om een resultaat te halen tegen FC Volendam. Koop dus snel je kaarten via Ticketshop FC Dordrecht

 

 

 

Heerlijk avondje NAC

FC Dordrecht speelde op vrijdag 22 april in speelronde 36 van de Keuken Kampioen divisie tegen NAC Breda in het Rat Verlegh stadion. De ruststand was 1-0, maar na de rust kwamen de Schapekoppen weer geweldig op het veld. In de 52ste minuut scoorde Mathis Suray na een voorzet van Jacky Donkor en in de extra speeltijd schoot Sergio Tremour de winnende goal in het net. FC Dordrecht nam dus drie punten mee naar huis na een geweldige overwinning.

 

Gepromoveerd Volendam blijkt vervelende tegenstander

FC Dordrecht zal het tegen FC Volendam lastig krijgen. Maar dat werd vooraf ook voorspeld tegen NAC. Volendam is in goede vorm in de Keuken Kampioen divisie en heeft deze vorm beloont met het vaststellen van promotie naar de Eredivisie. Volendam won drie van zijn laatste vijf duels, het verloor er ééntje en speelde ook eenmaal gelijk. De Dordtenaren wonnen tweemaal in de laatste vijf wedstijden en verloren driemaal. In de afgelopen vijf jaar speelden FC Dordrecht en FC Volendam 8 wedstrijden tegen elkaar. FC Dordrecht wist tweemaal te winnen in deze duels. Volendam ging er viermaal met de winst vandoor en het werd tweemaal gelijk. FC Dordrecht wist in Volendam de twee duels te winnen in de afgelopen vijf jaar. In 2016 wist FC Dordrecht voor het laatst thuis te winnen van FC Volendam. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden aan de Krommedijk op vrijdag.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.