Laat nu je stem gelden in het Jupiler League Fanonderzoek

FC Dordrecht nodigt je uit om deel te nemen aan het Fan Onderzoek voor het seizoen 2011/2012!

Het Fan Onderzoek is een enquête onder voetbalfans in opdracht van alle clubs in de Eredivisie en Jupiler League. In voorgaande edities deden steeds ruim 50.000 fans mee! Clubs gebruiken de resultaten van het onderzoek om de voetbalbeleving voor jou als fan nog verder te verbeteren.

Vorig jaar hebben 229 supporters van FC Dordrecht meegedaan aan het Fan Onderzoek. Naar aanleiding van het Fan Onderzoek heeft FC Dordrecht de regels rondom spreekkoren aangescherpt, er wordt eerder ingegrepen en er worden flyers uitgedeeld.

Geef ook dit jaar jouw mening over je favoriete club. Hoe beleef je je wedstrijdbezoek en wat zou je graag anders willen zien? Help jouw club en vul dit onderzoek in!

Als je de vragenlijst helemaal invult, maak je kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Dordrecht, een officiële wedstrijdbal of 2 kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal!

Geef nu je mening en start met de vragenlijst: www.fanonderzoek.nl

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en je kunt deelnemen aan het onderzoek t/m donderdag 1 december.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.