Laat jij FC Dordrecht de Cup winnen?

FC Dordrecht is uitgeschakeld voor de KNVB Beker, maar er is nog een ‘Cup’ te winnen, namelijk de Dutch Career Cup. We zijn daarom op zoek naar Wajongeren om het Dutch Career Cup team aan te vullen.

De Dutch Career Cup bestaat uit een intensief programma van minimaal 6 maanden waarin deelnemers in een team van maximaal 20 personen aan de slag gaan. Door sport en arbeid te combineren wordt je zowel mentaal als fysiek klaargestoomd voor een baan. Tijdens het sporten doe je vaardigheden op die je nodig kan hebben om de stap naar de arbeidsmarkt te zetten zoals teamgeest, communicatie, inzet en motivatie. Tevens draagt sporten bij aan een positiever zelfbeeld en groeit al sportend je zelfvertrouwen.

In het kader van het sporttraject neem je in een team aan drie landelijke, door Stichting Life Goals georganiseerde Dutch Career Cup toernooien. Deze toernooien vormen een extra stimulans om het beste uit jezelf te halen. Het sporttraject staat onder leiding van een speciaal opgeleide Maatschappelijke Sportcoach van Stichting Life Goals. Deze coach is opgeleid om sport als middel in te zetten bij (arbeids)integratie.

De sportactiviteiten worden gecombineerd met activiteiten bij FC Dordrecht die aansluiten op een eventuele baan. Daarnaast krijg je training op het gebied van sociale- en werkgerelateerde vaardigheden (sollicitatievaardigheden, opleiden en netwerken) . Vaardigheden die erop gericht zijn om daadwerkelijk de stap naar werk te kunnen maken. De arbeidsgerelateerde activiteiten worden verzorgd door een Jobcoach die speciaal is opgeleid om mensen aan een gepaste baan te helpen.

Dus ben jij WWB of Wajong uitkeringsgerechtigd en in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar dan kan je deelnemen aan de Dutch Career Cup. Uiteraard moet je wel fysiek in staat zijn om te sporten, en gemotiveerd om te werken!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij:
Roy Waalboer
Projectleider MVO FC Dordrecht
roy.waalboer@fcdordrecht.nl
078-6130000

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.