Koninklijk bezoek bij Jupiler League Gouden Stier uitreiking

Niemand minder dan Z.K.H. Pieter-Christiaan van Oranje zal tijdens de vierde editie van de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking een stier uitreiken in een volledig nieuwe categorie.

Z.K.H. Pieter-Christiaan van Oranje zal tijdens de vierde editie van de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking op donderdag 3 mei de Gouden Stier uitreiken aan de vrijwilliger van het jaar.

Elke Jupiler League club heeft uit haar eigen gelederen een vrijwilliger genomineerd. Uit al deze vrijwilligers is door de vakkundige jury van Stichting Meer dan Voetbal (o.a. bestaand uit Jet Bussemaker en Giovanni van Bronckhorst) een selectie gemaakt van vier genomineerden. De genomineerde vrijwilligers zijn Johan Vallendulik (Almere City FC), Ria Kramer (FC Volendam), Teun de Ruiter (FC Zwolle) en Gerben Wempe (SC Telstar). Een van deze vier genomineerden zal op donderdag 3 mei de Gouden Stier voor Jupiler League Vrijwilliger van het Jaar ontvangen.

Daarnaast worden de Gouden Stier uitgereikt aan het beste talent, de beste trainer, topscorer en de beste speler van de Jupiler League seizoen 2011/2012. Stemmen op de genomineerden in de categorie Beste Speler kan nog tot en met zaterdag 28 april via www.jupilerleague.nl/goudenstier.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.