Knuffelbaar publiek

Afgelopen zaterdag kreeg de selectie steun uit onverwachte hoek. De tribunes waren namelijk gevuld met 500 schaapjes. Vanaf nu zijn de knuffeldieren te bestellen. De opbrengst wordt gedoneerd aan stichting KiKa en de High Five Foundation.

Goed voorbeeld doet volgen

Drie weken geleden speelde SC Heerenveen tegen FC Emmen in een goed gevuld Abe Lenstra stadion. Er zaten namelijk 15.000 knuffeldieren op de tribunes. Het initiatief werd landelijk nieuws en de actie was dan ook een groot succes. In navolging van SC Heerenveen heeft SC Telstar meer dan 24.000 virtuele kaarten verkocht voor de wedstrijd Telstar – Go Ahead Eagles. De opbrengst werd gedoneerd aan het goede doel: Support Casper.

Nu wij aan zet

Met de steun van onze Supportersvereniging, inspanningen van Irene Koene en een aantal harde werkers van de dagbesteding heeft de commerciële afdeling van de club dit initiatief op korte termijn weten te realiseren. Het maatschappelijke project, wat ook wordt ondersteund door MADS (Maatschappelijk Actief Drechtsteden) geeft u de mogelijkheid om uw steentje bij te dragen.

Ons doel is om per goed doel €2020,- binnen te halen.

Een schaapje aanschaffen

De schaapjes zijn 58cm hoog, voorzien van een leuk accessoire en zijn vanaf nu in de verkoop voor het symbolische bedrag van €20,20,-. Ze zijn bij de volgende afhaalpunten beschikbaar: Vos & Van Leer (centrum) en het Riwal Hoogwerkers Stadion (kantooruren). Het is ook mogelijk om een knuffeldier te bestellen via de website van de Supportersvereniging. Wanneer je graag via deze weg bestelt, gebruik dan deze link.

Let op: de schapen zijn alleen te bestellen via bovenstaande link en zijn niet te koop op de afhaallocaties. De afhaallocaties zijn alleen voor het afhalen van het gekochte schaapje.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.