Kicke zeg!

FC Dordrecht heeft enkele spelers aangetrokken die ver buiten Dordrecht wonen. Zo woont Yoëll van Nieff in Groningen en wonen Andreas Luckermans en Clint Alliet vlakbij Brussel. Om er nu voor te zorgen dat de spelers uitgerust aan hun training of wedstrijd kunnen beginnen heeft Cees van der Poel, onder andere eigenaar van Albert Heijn in Wielwijk, contact gezocht met de Short Stay Facility, die tijdelijke huisvesting biedt. FC Dordrecht huurt via de SSF voor enkele spelers woonruimte in zodat zij op trainings- en wedstrijddagen in Dordrecht kunnen overnachten.

FC Dordrecht wilde iets terugdoen en dus waren alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Wielwijk welkom om mee te doen aan een echte voetbalclinic. Tientallen kinderen kwamen in hun voetbaltenue naar het stadion om hun voetbaltechniek te verbeteren en om te laten zien wat ze al kunnen. Jefrrey Fortes, Ilias Haddad, Giovanni Korte en Yoëll van Nieff gaven les maar speelden uiteraard ook mee met een partijtje.

De kinderen vonden het geweldig om te kunnen voetballen op het heilige gras van FC Dordrecht. “Kicke zeg, ik wil hier blijven,” riep één van de voetballers in de dop enthousiast. Wie weet wordt hij ooit net zo goed als Jeffrey, Ilias, Giovanni of Yoëll. De eerste stap in de goede richting is vanmiddag in ieder geval al gezet. 

Bekijk de foto’s van de Voetbalclinic in de FC Dordrecht Foto Gallery

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.