Kevin Tano terug bij Dordt

Vanavond heeft FC Dordrecht Kevin Tano teruggehaald naar Dordrecht en voor de rest van het seizoen geleend van ADO. De lange aanvaller speelde vorig seizoen ook al op huurbasis op de Krommedijk, maar kon dit jaar nog niet doordringen tot de Haagse hoofdmacht.

Tano (net 20) maakte in zijn Volendam-periode onder Gert Kruys indruk en wordt nu weer herenigd met zijn voormalige oefenmeester die zijn voormalige pupil graag bij zijn selectie zag komen.

Kevin Tano staat zelf ook te popelen om weer naar Dordrecht te komen. “Ik kan er bijna niet op wachten joh”, vertelt hij enthousiast. “Ik heb vreselijk veel zin om weer te voetballen en voor mij is het belangrijk om weer wedstrijden te gaan spelen. Ik ben gegroeid en heb veel geleerd in de afgelopen anderhalf jaar. Ik ben heel blij met deze nieuwe kans”.

De komst van Romario Kortzorg is nog niet rond. De curator die het beheer van het faillissement van AGOVV onder zijn hoede heeft, wilde vooralsnog niet meewerken tot alle formaliteiten met het UWV zijn afgerond. Waarschijnlijk zal pas per 22 februari van de overschrijving sprake kunnen zijn.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.