Keuze Lee beperkt (incl video)

Van Muyen is al langer uit de roulatie, maar Vlasblom en Quekel liepen de kwetsuur op in een wedstrijd met het beloftenteam. Björn Vlasblom heeft gekneusde ribben en een bovenbeenblessure zit het meespelen van Erik Quekel in de weg.

Tom Beugelsdijk is wel weer inzetbaar tegen Emmen. Tegen GA Eagles was de centrale verdediger geschorst. Ook Nick Coster en Juanito Sequira keren terug van een schorsing.

FC Dordrecht is nog volop in de race voor een plek in de play-offs voor promotie. Met nog twee wedstrijden te gaan staan de Schapenkoppen tiende. De nummers twee tot en met acht spelen play-offs. Het is voor Dordrecht daarom zaak, de nummer acht, FC Den Bosch in te halen. De Bosschenaren hebben twee punten meer dan de ploeg van trainer Henny Lee en spelen vrijdag tegen koploper FC Zwolle.

Trainer Henny Lee kan in het thuisduel van FC Dordrecht met FC Emmen vrijdag niet beschikken over drie spelers. Bart van Muyen, Björn Vlasblom en Erik Quekel zijn geblesseerd. Daarnaast heeft Jessy Mayele griep en is dus een twijfelgeval.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.