Keukenwarenhuis.nl tekent nieuw contract voor 4 jaar

Duurzaam partnership met Energiek Dordt.

Keukenwarenhuis.nl, al 4 jaar sponsor bij FC Dordrecht en trotse shirtpartner voor op de borst, heeft besloten om maar liefst 4 jaar bij te tekenen. Dat is goed nieuws, zeker omdat de marketing doelstellingen voor Keukenwarenhuis.nl.nl, ook in Dordrecht gevestigd, gerealiseerd waren. De nieuwe input van Energiek Dordt is voor KeukenWarenhuis.nl de reden om bij te tekenen voor maar liefst 4 jaar.

Jos Verkerk, eigenaar van Keukenwarenhuis.nl: “We waren eigenlijk op zoek naar meer maatschappelijke betrokkenheid bij het Dordtse, omdat wij ook in Dordrecht gevestigd zijn. Met de invulling van de nieuwe plannen en het betrekken van jeugdopleiding van FC Dordrecht was de cirkel rond. Normaal tekenen we telkens voor 1 jaar, maar andere belangrijke partners tekenden voor 4 jaar, waardoor wij ook getriggerd raakte om ons voor langere tijd aan de FC en Energiek Dordt te verbinden. Wij blijven de Schapekoppen trouw als voetbal liefhebbers”

Soufiane Haddad, creatief en commercieel manager FC Dordrecht: “Heel erg trots op het vertrouwen en commitment van Keukenwarenhuis.nl in onze koers naar een gezonde toekomst met Energiek Dordt. Binnenkort zullen we samen een mooie activatie lanceren over het belang van gezond eten en leven dus houd onze kanalen in de gaten.’

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.