Keukenwarenhuis.nl nieuwe shirtpartner FC Dordrecht

Vanaf de eerst competitiewedstrijd na de winterstop van FC Dordrecht (12 januari uit tegen Jong Utrecht) zal de naam Keukenwarenhuis.nl achterop het shirt van de Dordtse voetbaltrots prijken.

FC Dordrecht en Mark Verkerk, directeur van het keukenbedrijf met vestigingen in Dordrecht en Ter Aar, hebben vandaag een overeenkomst getekend voor anderhalf seizoen met een intentie tot verlenging met minimaal één extra seizoen. Als official business- en shirtpartner van FC Dordrecht zal Keukenwarenhuis.nl, naast de naamsvermelding op de voetbalkleding van de selectie en het beloftenteam, ook prominent in beeld komen op de LED boarding, vaste TV boarding en andere clubuitingen.

Verdeeld over twee mega-vestigingen presenteert Keukenwarenhuis.nl op 12.500 vierkante meter showroom zo’n 150 keukens en ontelbare apparaten en accessoires. In een gezellige, ongedwongen sfeer laten bezoekers zich inspireren tot de juiste keuze qua stijl en tegen internetprijzen. De Dordtse vestiging (Einsteinstraat 29 op Bedrijventerrein Kil 2) is recent verbouwd en zal op 23 januari feestelijk heropend worden in het bijzijn van spelers, staf en directie van FC Dordrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.