Keukenwarenhuis.nl nieuwe hoofdpartner FC Dordrecht

FC Dordrecht is verheugd om te melden dat Keukenwarenhuis.nl de nieuwe hoofdpartner is bij aanvang van het nieuwe seizoen. Keukenwarenhuis.nl maakt letterlijk een stijgende lijn door bij de club, zo zegt mede-eigenaar Jos Verkerk: “We zijn twee jaar geleden begonnen op de onderkant van de rug. Daarna de bovenkant van de rug. En nu als hoofdpartner op de borst.”

Riwal Hoogwerkers geeft het stokje dus over aan Keukenwarenhuis.nl. Verkerk is ambitieus en ziet het hoofdpartnership als een strategische zet: “Enerzijds als onderbouwing voor het gebied waar wij zitten, anderzijds ook een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid dat je ook in de buurt een soort van aflaat heb waar wij ons best voor willen doen.”

Ook ziet de geslaagde ondernemer veel raakvlakken tussen beide merken: “Wij passen goed bij elkaar. Beide ‘no-nonsense’ bedrijven. Handen uit de mouwen en uiteraard scoren!” Naast zakelijke ‘know-how’ vroegen wij ook naar een voorzichtige voorspelling voor het aankomende seizoen: “Dat is een hele goede vraag. Met de versterkingen die zijn aangetrokken denk ik dat onderaan het linkerrijtje of bovenaan het rechterrijtje zeker mogelijk moet zijn.”

Wij zijn enorm tevreden met zo’n betrokken ondernemer bij de club!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.