Keukenwarenhuis.nl – FC Dordrecht – Loyaliteitsprogramma

Koop bij Keukenwarenhuis.nl voor de beste deal met voor jou een gratis seizoenkaart en een bonus voor FC Dordrecht!

Keukenwarenhuis.nl en FC Dordrecht hebben een uniek loyaliteitsprogramma waar jij en je club beter van worden! Door jouw keuken bij Keukenwarenhuis.nl te kopen, support je onze club. En uiteraard ben jij de grote winnaar met de beste deal voor jouw ideale keuken en een nieuwe seizoenkaart!

Win-Win
Bij Keukenwarenhuis.nl krijg je altijd de beste keuken voor jouw budget. Als supporter van FC Dordrecht wordt je op afspraak geadviseerd door een speciale Keukenwarenhuis.nl – FC Dordrecht keukenadviseur! Met hem/haar stel je een keuken samen, die perfect bij jou past; voor de best mogelijke deal voor jouw portemonnee. Bij aankoop van die keuken bij Keukenwarenhuis.nl ontvang jij van ons een seizoenkaart en krijgt FC Dordrecht een bonus van onze loyale shirtpartner.

Hoe werkt het?

  1. Maak altijd eerst een (vrijblijvende) afspraak met een FC Dordrecht keukenadviseur!
  2. Bel voor een afspraak naar Keukenwarenhuis.nl, 088-0101201 en vraag naar Angelique.
  3. Of vul onderstaand afsprakenformulier en dan gaat de rest vanzelf!


Voorwaarden

  • Voor dit loyaliteitsprogramma moet telefonisch, aan de balie of via het online formulier een afspraak gemaakt worden met een FC Dordrecht keukenadviseur in bij Keukenwarenhuis.nl in Dordrecht of Ter Aar.
  • Dit loyaliteitsprogramma loopt van 23 augustus 2018 tot en met 31 december 2018 en is niet van toepassing op lopende bestellingen en offertes en aankopen onder € 3.000 (exclusief transport en montage).
  • Keukenwarenhuis informeert FC Dordrecht als levering en betaling naar wens zijn verlopen. Daarna zal FC Dordrecht de seizoenkaart in een vak van jouw keuze ter beschikking stellen.
  • Business seats zijn uitgesloten van deze actie. Stuur een email naar commercie@fcdordrecht.nl als je een zakelijk voorstel wilt bij aankoop van een keuken.

SCHAPEKOPPEN KOPEN BIJ KEUKENWARENHUIS.NL

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.