Kerstlunch van Albert Heijn voor spelers

Daags na het bekereinde tegen AZ werd de nederlaag vergeten het vizier onmiddellijk gericht op de laatste wedstrijd van het jaar, komende vrijdag thuis tegen Emmen. Na een lichte ochtendtraining kwam de selectie bijeen in het spelershome waar de tafels dit keer extra feestelijk waren gedekt. Cees van der Poel, “die aardige supermarktmanager” van Albert Heijn, had voor de spelers een kerstlunch verzorgd.

Het biljart was omgetoverd tot een rijkelijk gevuld buffettafel, door Van der Poel hoogstpersoonlijk aangeleverd en opgedekt. De sponsor schoof vervolgens bij de technische staf aan tafel terwijl technisch manager Marco Boogers het woord tot zijn spelers richtte. “Een jaar geleden had ik een ander verhaal te vertellen”, begon Boogers refererend aan de te vertellen mededeling over Theo Bos. “Het is een emotioneel jaar geworden, maar ik ben trots op de wijze waarop jullie daarmee om zijn gegaan. We zijn een team geweest en hebben met elkaar gestreden. Daarmee hebben we nu de derde plaats bereikt en vrijdag moet het nog één keer gebeuren. Tegen Emmen moeten we dit jaar op een goede manier afsluiten. Dan liggen volgend jaar alle kansen voor ons open”.

Cees van der Poel ontving vervolgens een luid applaus van de spelers voor zijn aangeboden kerstlunch én het kerstpakket dat iedereen van de Albert Heijn directeur mee naar huis kreeg.

Bekijk foto’s

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.