Kennismaken met het FC Dordrecht E-sports Team

FC Dordrecht heeft ook een eigen E-sports Team. Dit team speelt wekelijks wedstrijden in het online spel Rocket League. Rocket League is voetbal met auto’s in een arena. Het wordt gespeeld in Teams van 3 tegen 3. Elke speler is één auto op het veld. Als team moet je strategisch samenwerken om te scoren om zo de game van vijf minuten te winnen. Hiervoor spelen zij wekelijks in een competitie wedstrijden tegen andere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie. Tijd dus, om kennis te maken met ons eigen FC Dordrecht E-sports Team!

 

 

 

 

De Gelderse Seb is de aanvoerder van het team. Hij is 18 jaar en is naast E-Sports zelf ook erg actief. Hij voetbalt bij SV Spero in Elst. Seb werkt bij de Jumbo en is dit jaar begonnen met een opleiding HBO Accountancy, maar is hier enkele weken geleden mee gestopt.

 

 

 

 

 

Tyson is 19 Jaar en woont in Middelburg (Zeeland). In zijn vrije tijd is hij veel buiten met vrienden en sport hij vaak. Hij speelt zaalvoetbal bij ZVV Middelburg en veldvoetbal bij Jong Ambon. Tyson doet de opleiding ‘Zorg Professional’ waarvoor hij ook stage loopt met dementerende ouderen. Zijn drukke bestaan bestaat ook nog uit twee bijbaantjes; het werken als bar hulp bij een brasserie en zijn bijbaantje in een snackbar.

 

 

 

 

Sean is 19 jaar en woonachtig in Medemblik (Noord-Holland). Sean studeert International Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn hobby’s zijn fitnessen en gamen. Hij streamt het gamen ook op zijn eigen kanaal. Naast het fitnessen in de sportschool is hij af en toe ook op de weg te vinden voor een rondje hardlopen.

 

 

 

 

De 20-jarige Matthias woont in Nijkerk (Gelderland). Twee jaar geleden is hij gestart met de opleiding communicatie & multimediadesign, en een jaar later is hij begonnen met de PABO. Beide opleidingen bleken niet bij hem te passen dus nu is hij nog druk op zoek naar een nieuwe opleiding. Op dit moment vult hij zijn dagen met zijn werk als autokoerier bij de NYP. Matthias is ook nog maatschappelijk actief, hij voetbalt wekelijks met vluchtelingen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.