Kees van Gelderen overleden

Op 18 juli is Kees van Gelderen overleden. Na de fatale diagnose van de doctoren heeft Kees het op basis van zijn doorzettingsvermogen nog heel lang volgehouden, maar uiteindelijk was het zelfs voor hem een ongelijke strijd. Als het onvermijdelijke is gekomen, blijft de leegte. Maar die zal bij Kees gevuld worden met respect en goede herinneringen.

Kees van Gelderen raakte in 1990 bij de club betrokken toen zijn zoon Maarten werd gescout voor de jeugdopleiding. Al snel bleek hij meer dan alleen een belangstellende vader en werd hij actief in de organisatie als elftalleider, teammanager van de beloften selectie en begeleider van de arbitrage bij het eerste elftal. Die laatste functies heeft Kees meer dan twee decennia lang met verve ingevuld.

Vanwege zijn trouwe en bijzondere inzet voor de club werd Kees van Gelderen in 2007 benoemd tot Lid van Verdienste van FC Dordrecht. Een eer die hem met recht ten deel viel en in die hoedanigheid zal hij ook voor altijd in de clubgeschiedenis genoemd blijven worden.

Kees is 74 geworden en onder grote belangstelling op 23 juli begraven in zijn geboorte- en woonplaats Ameide. FC Dordrecht wenst zijn vrouw Cok en kinderen heel veel sterkte in deze zware periode.

(Foto door Jan Volwerk)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.