KASSA’S ZONDAG GESLOTEN

Voor de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch zijn uitsluitend kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. In verband met opgelegde veiligheidsmaatregelen blijven de stadionkassa’s zondag gesloten.

FC Den Bosch presteert dit seizoen boven elke verwachting en de koploper van de Keuken Kampioen Divisie kan zondag aan de Krommedijk de tweede periodetitel in de wacht slepen. De belangstelling van de Den Bosch-achterban overtreft ruimschoots de capaciteit van het bezoekersvak en het Riwal Hoogwerkers Stadion biedt logistiek gezien geen mogelijkheden extra supporters van de bezoekende club op een veilige wijze te kunnen ontvangen.

In overleg met de lokale driehoek is derhalve besloten om extra veiligheidsmaatregelen te treffen. Uitsluitend voor seizoenkaart- en clubkaarthouders van FC Dordrecht zijn tot en met vrijdagmiddag tijdens kantooruren (tot 17:00 uur) en zaterdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur toegangskaarten zowel online als bij de administratie van de club te koop. Dit is tevens op basis van een legitimatiecontrole mogelijk.

Voor supporters van FC Den Bosch zijn er helaas geen mogelijkheden om andere toegangskaarten te verkrijgen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.