Kans op eerherstel tegen Volendam

FC Dordrecht neemt het op tegen FC Volendam, de ploeg waar de Schapekoppen afgelopen seizoenshelft ten onder waren gegaan. Voor de ploeg opnieuw een kans om zich thuis te kunnen revancheren.

FC Dordrecht speelde afgelopen maandag tegen jong PSV, jammer genoeg mocht dit niet onze eerste overwinning van het nieuwe jaar zijn. De Schapekoppen verloren die wedstrijd met 1-3. De tegenstander voor morgen, FC Volendam, wist te winnen in Friesland van SC Cambuur met 0-1. De ploeg uit Volendam is niet meer zo stabiel als toen de Schapekoppen tegen hun speelde. Die wedstrijd werd een domper voor de ploeg van Jan Zoutman, FC Dordrecht ging met 7-1 onderuit tegen de Volendammers, het enige doelpunt werd gemaakt door Ganni Dos Santos. Na het schot van Nikolas Agrafiotis werd er Door Ganni Dos Santos snel gereageerd toen de keeper de bal weer losliet en Dos Santos de bal er overtuigend in schoot.

FC Volendam speelde tegen MVV dit leidde tot het eerste verlies van 2021 voor de Volendammers. MVV won met 0-1. Volgens de statistieken heeft dordrecht 60% kans op minimaal één punt in eigen huis tegen de huidige nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie. FC Dordrecht haalde voor het laatste drie punten in het seizoen 2016/17, toen wonnen de Schapekoppen met 1-0 van de Volendammers. Toen scoorde de huidige aanvaller van FC Groningen, Da Cruz het doelpunt.

Met in gedachten dat FC Dordrecht het de ploegen die boven in mee draaien altijd moeilijk kan maken zou FC Dordrecht zo maar weer punten kunnen afsnoepen van een topploeg van de Keuken Kampioen Divisie.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.